Over Chrisje

Wat fijn dat je hier bent! 

Het is mijn missie om meer bloemen in ieders tuin te krijgen, dus wees welkom! 
Wat ik vooral wil overbrengen is het positieve effect van meer bloemen in je tuin:
het plezier, het genot, de voldoening die je haalt uit je eigen plukbloemen te kweken.
Als je zaait, maak je je hoofd leeg, je bent effe bezig met het hier en nu. Maar je zaait ook perspectief - dat ene zaadje groeit uit tot een prachtige bloem en dat allemaal dankzij jou. En dat de natuur daarbij ook gelukkiger wordt is dan ook een dikke bonus!

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Bloemenzaad van de mooiste plukbloemen, getest & goedgekeurd door mezelf. Speciale soorten snijbloemen waarvan je hart zal sneller slaan! Mijne tikker al zowieso ;-)

Ecologische échte bloemen van het seizoenIk kweek mijn bloemen van zaad tot bloem zelf op in mijn serre. Die bloemen groeien met veel liefde (maar zonder schadelijke sproei-of meststoffen) op in de buitenlucht in Lennik, hartje Pajottenland.

Die fantastische seizoensbloemen kan je zelf komen oogsten tijdens workshops op het veld, een handgebonden boeket voor bij je thuis of om je huwelijk of feest op te fleuren !

Ook al woon je niet in de buurt, je kan via mijn online workshops ook alles te weten komen over pluktuinieren. Daarom doe ik wat ik doe, met veel liefde & passie!

Ben je op zoek naar iets specifieks? Geef met dan gerust een belletje of mail me, ik hoor graag of ik je kan helpen. 

Wil je graag tips en nieuwtjes ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief, om zeker niets te missen. 

Groene groetjes, 

Tuinkabouter Chrisje 

 

 

Neem contact met me op!